Algemene fysiotherapie

De deskundige van het dagelijks bewegen van mensen.

Fysiotherapie is de therapie bij klachten aan het bewegingsapparaat. Fysiotherapie bij klachten waar u vanaf wilt of waar u de oorzaak van wilt weten. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, realiseert u zich pas als u ergens last van krijgt. De fysiotherapeut is de specialist in bewegen. Na intake en onderzoek wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld. Dit vormt de basis voor uw herstel.

Bij Fysiotherapie en Manuele therapie Waldeck staat een actieve benadering van de lichamelijke problemen op de voorgrond. Natuurlijk maken wij gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelingsmogelijkheden.

Fysiotherapie is een behandeling aan het lichaam al dan niet op verwijzing van een arts. Al vanaf januari 2006 kunt u ook zonder verwijzing van een arts een bezoek brengen aan de fysiotherapeut. Dit is de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen.

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. De fysiotherapeut geeft ook preventieve adviezen, voorlichting en biedt begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen.

Meest voorkomende klachten:

Lage rugpijn
Nek klachten
Rug klachten
Schouder klachten
Knie klachten